Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین‏، جمعی از دانشجویان دانشگاه‌های تهران در حمایت از شیخ طالع باقرزاده از رهبران جریان اسلامی آذربایجان و اعتراض به سیاست‌های ضداسلامی دولت آذربایجان تجمع کردند.

این تجمع به همت بسیج دانشجویی دانشگاه‌های تهران بزرگ، مقابل سفارت جمهوری آذربایجان در تهران واقع در خیابان پاسداران، نیستان سوم برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشجویان حاضر در تجمع با در دست داشتن پلاکاردهایی به سیاست های ضد اسلامی دولت آذربایجان اعتراض کردند.

دانشجویان با به آتش کشیدن پرچم آمریکا و رژیم صهیونیستی انزجار خود را نسبت به آتش افروزی و سیاست های اسراییل و آمریکا نشان دادند.

 در سال ۱۳۹۴ در حمله نیروهای امنیتی دولت آذربایجان به مجالس عزاداری اربعین تعدادی از عزاداران شهید و بسیاری از آن ها زخمی و بازداشت شدند.

حجت الاسلام طالع باقرزاده از رهبران جریان اتحاد مسلمانان جمهوری آذربایجان و از فعالان مقابله باجریانات وهابی، تکفیری و جریانات مرتبط با رژیم صهیونیستی از جمله بازداشت‌شدگان در این جریان حمله نیروهای امنیتی جمهوری آذربایجان به مجالس عزاداری اربعین حسینی در این جمهوری بوده است.

کد خبر 683666 برچسب‌ها دانشگاه - دانشجو اعتراض - تجمع - تحصن ایران و آذربایجان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: دانشگاه دانشجو اعتراض تجمع تحصن ایران و آذربایجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۴۴۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پردیس‌های آمریکا علیه جنگ غزه

روزنامه «ال پائیس» اسپانیا: فشار دانشجویان آمریکایی، «جو بایدن» را در دوراهی حمایت از اسرائیل یا جلب رضایت بخشی از رای‌دهندگانش قرار داده است.

به گزارش مشرق از روزنامه ال پائیس اسپانیا، در بسیاری از دموکراسی‌های غربی، تلافی نظامی وحشیانه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی علیه مردم غیرنظامی غزه در پی حمله حماس در ۷ اکتبر (۱۵ مهر ۱۴۰۲)، از سیاست خارجی فراتر رفته و به یک موضوع داخلی در این کشورها تبدیل شده است.

در این یادداشت آمده است: چند روزی است که پردیس‌های برخی از معتبرترین دانشگاه‌های آمریکا به تظاهرات‌هایی پیوسته‌اند که در روزهای پایانی هفته در شهرهایی مانند لندن، پاریس و نیویورک برگزار می‌شود؛ دانشجویانی که پایان فوری جنگ غزه را خواستار هستند.

ال پائیس در تشریح اهمیت گسترش اعتراض‌های ضد اسرائیلی در آمریکا به ویژه در بین دانشجویان می‌نویسد: معترضان درگیری با مقام‌های دانشگاهی و پلیس را که در آستانه رسیدن به ابعاد تاریخی است، در کشوری ادامه می‌دهند که صرف نظر از دموکرات بودن یا جمهوری‌خواه بودن دولت، بدون قید و شرط از اسرائیل حمایت می‌کند. نام‌هایی مانند کلمبیا، هاروارد، ییل، اموری یا امرسون در میان بیش از ۲۰ دانشگاهی هستند که با سازمان‌دهی این بسیج‌ها، در حال برانگیختن جامعه آمریکا هستند.

به نوشته این رسانه اروپایی، برخلاف دیگر اعتراض‌های گسترده‌ای که اخیراً در ایالات متحده تجربه شده است، مانند زندگی سیاه پوستان مهم است (Black Lives Matter/ پس از قتل جورج فلوید به دست پلیس در سال ۲۰۲۰) یا جنبش اشغال وال استریت (Occupy Wall Street/ که در سال ۲۰۱۱ در اعتراض به وضعیت ایجاد شده در این کشور به موجب بحران اقتصادی)، اعتراض‌های فعلی جامعه دانشگاهی، نه بر اساس یک موضوع داخلی بلکه بر اساس یک وضعیت غیرقابل قبول در خاورمیانه است که معترضان تا حدی دولت خود (آمریکا) را مسئول آن می‌دانند.

برای یافتن بسیجی مشابه آنچه اکنون در آمریکا شاهد هستیم، باید به حدود ۴۰ سال قبل برگردیم، زمانی که خشم جهانی علیه رژیم آپارتاید آفریقای جنوبی دانشجویان آمریکایی را از کلاس‌های درس بیرون راند.

به نوشته ال پائیس، تفاوت اعتراض‌های کنونی این است که اکنون آمریکا در یک جنگ فرهنگی و در یک قطبی‌سازی سیاسی بی‌سابقه غوطه‌ور است که پوپولیسم فوق محافظه‌کار که بزرگترین نماینده آن دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری سابق است، از آن سوء استفاده کرده است و این مساله، تهدید ایجاد شکاف و گسست در صفوف دموکرات‌ها به فاصله چند ماه از انتخابات ریاست جمهوری نوامبر را در پی دارد.

در ادامه این گزارش آمده است: تصمیم ریاست دانشگاه کلمبیا برای تعلیق دانشجویانی که اعتصاب‌ها را رها نمی‌کنند و دستور پلیس نیویورک برای ورود به محوطه دانشگاه و اخراج معترضان (اقدامی که در ساعات اولیه دیروز تکرار شد) از دو هفته پیش درگیری‌هایی را تشدید کرده که یادآور اعتراض‌ها علیه جنگ ویتنام است؛ روندی که می‌تواند به مانعی جدی برای جو بایدن رئیس‌جمهوری آمریکا تبدیل شود که سودای انتخاب مجدد را در سر می‌پروراند.

چنان که ال پائیس تصریح می‌کند: هیچ دولتی نباید تعجب کند که تصاویر از فاجعه‌ای که در غزه رخ می‌دهد، وجدان‌ها در هزاران کیلومتر دورتر را برانگیزد؛ و البته کسانی که می‌توانند برای جلوگیری از این فاجعه مداخله کنند باید وارد عمل شوند. جو بایدن، سیاستمداری است که نتانیاهو بیشتر به او وابسته است و می‌تواند او را مجبور به آتش‌بس کند و وضعیت ناامیدکننده غیرنظامیان فلسطینی را پایان دهد و این دقیقا مساله‌ای است که دانشجویان آمریکایی آن را درک می‌کنند و نسبت به آن آگاه هستند.

دیگر خبرها

  • اعتراضات دانشجویی سیاست ما در منطقه را تغییر نمی‌دهد
  • واکنش معین به اعتراضات دانشجویی در آمریکا: دانشگاه و دانشجویان در مقایسه با سیاسیون یا سرمایه‌داران، از اعتماد عمومی و سرمایه اجتماعی بالاتری در جامعه برخوردار هستند/ اعتراض آنها می‌تواند به تغییر سیاست‌های دولتها و حتی تغییر دولتها منجر شود
  • پردیس‌های آمریکا علیه جنگ غزه
  • تجمع اعتراضی گرجی‌ها مقابل سفارت اسرائیل در تفلیس
  • تجمع اعتراضی گرجی‌ها مقابل سفارت رژیم اسرائیل در تفلیس
  • تجمع اعتراضی متقاضیان نهضت ملی مسکن مقابل استانداری
  • تجمع دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف در حمایت از دانشجویان آمریکا
  • تجمع دانشجویان شریف در حمایت از خیزش دانشجویان در جهان
  • دانشجویان دانشگاه آمریکایی بیروت پرچم اسرائیل را به آتش کشیدند
  • فیلم/ تظاهرات دانشجویان مقابل سفارت اسرائیل در آتن